MKR Logistik AB erbjuder professionella transporttjänster enligt kundens önskemål i hela Storstockholm och Mälardalen.

Efter många års erfarenhet inom transport- och logistiksnäringen grundade Murat Emre MKR Logistik AB år 2011 med 5 lastbilar. I dagsläget består MKR Logistik AB med egen Terminal och vagnpark av 38 GPS-utrustade lastbilar anpassade efter kundens transportbehov, med engagerade och lyhörda medarbetare som står till tjänst.

Ambition och strävan på MKR Logistik AB är att kontinuerligt erbjuda kunderna flexibla och kostnadseffektiva transporttjänster med hög leveranskvalité.

Vi är stolta över att betraktas som en av de mest tillförlitliga och prisvärda logistik- och lagringsleverantörerna i landet. Vi har många års erfarenhet av logistik, lagring, distribution, trucking och supply chain management, och syftar till att ge våra kunders bekvämlighet, tillförlitlighet och överkomliga priser genom våra premium logistiktjänster.

Vårt team av experter på alla nivåer av våra tjänster har lång erfarenhet av att stödja dem, vilket ökar trovärdigheten hos en expert personalstyrka. Detta hjälper oss också att minska svarstiden och tillhandahålla punktlig leverans och tjänster hela tiden, oavsett om det är lastbilstransporter eller lagertjänster. Vårt mål är att göra en positiv skillnad i ditt dagliga arbete samt underlätta för dina kunder och vara en trygg samarbetspartner

Företaget har skapat trygga och starka kundrelationer genom många års stabila samarbeten med bl.a. några av Sveriges största speditörer som DSV Road AB (sedan 2011) och PostNord (sedan 2017). I Stockholmsregionen.

Med 40 erfarna förare, 38 nya bilar (med euro 5 och euro 6 motorer), rutinerade arbetsledare, transportledare och administrativ personal erbjuder vi bästa möjliga transportservice till våra kunder från beställning till leverans. Vi erbjuder säker och tidsenlig transport 24 timmar om dygnet. Vårt mål är nu att utöka vårt arbetsnätverk genom nya samarbeten och kunder.